HomeUncategorized3 gode grunde til at blive mindfulness instruktør

3 gode grunde til at blive mindfulness instruktør

I en stressende tid som denne kan vi alle have svært ved at overskue vores tilstand. Vi skal konstant kunne tilpasse os nye forhold, vi skal forholde til en omskiftelig hverdag og vi skal leve med usikkerheden om hvor længe det vil fortsætte og hvordan det vil se ud på den anden side. Dette har direkte effekt på din mentale sundhed, hvilket kan føre til negative konsekvenser såsom stress og depression. Selvom forandring kan være svært, er det også godt at kunne se mulighederne i en situtation som denne, og her kan FLORA være løsningen. Hos FLORA kan du få fornyet mening og mere mental styrke ved at blive Mindfulness instruktør, hvor du vil få værktøjer til compassion, livsbevidsthed, mindfulness og meditation, så du kan arbejde med dig selv og tage det med dig videre til andre. Læs mere på vores hjemmeside Mindfulness instruktør hvor du kan høre mere om dine muligheder og tilmelde dig allerede nu, eller du kan læse med her hvor vi giver dig tre gode grunde til at blive mindfulness instruktør.

1. Fokuser på dig selv og andre

Med mindfulness instruktør uddannelsen får du gode værktøjer til at udvikle dit eget sind og få skabt forandring for dig selv. Dette er værktøjer, som du senere hen kan bruge som mindfulness instruktør til at støtte andre med deres problemer med forandring. Se derfor mindfulness instruktør uddannelsen som ringe i vandet: Når først noget starter ringene i vandet (dit valg om at tage instruktør uddannelsen) kan de andre ringe blive til (andre får glæde af dit valg). 

2. Online format som skaber positivitet

På grund af verdens tilstand er kurset blevet online, hvor du bliver en del af et positivt fællesskab, som støtter hinanden og hjælper hinanden. Derfor føler du dig på intet tidspunkt alene, da alle er der med samme formål og samme sind som dig. Med online formatet får du adgang til videoer, kurser, yogaøvelser, viden og meget mere lige ved hånden. Du kan altid få adgang til al materialet, så du kan se eller gense det så meget du har lyst til. 

3. Tag skridtet nu og føl dig godt tilpas

Vi kender alle sammen godt følelsen af at længes efter forandring og at være fanget i hverdagens samme tumlerum dag efter dag. Men det kan være svært at tage skridtet til forandring, og derfor kan dit valg om at tage dette skridt til at blive instruktør være lige netop dit første skridt til at føle dig godt tilpas. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *