HomeUncategorized3 gode grunde til at outsource din IT til ECIT

3 gode grunde til at outsource din IT til ECIT

IT outsourcing er en god forretning for dit firma, da der konstant udvikles nye og smartere løsninger inden for IT. Denne udvikling går hurtigt, og det kan være svært at følge med og udvikle kompetencerne til at følge med inden for IT. Derfor kan du vælge at være smart omkring dit firmas IT ved IT outsourcing, hvor du får en professionel partner, som er ekspert inden for IT, og som følger med i de nye udviklinger. 

Dette er god forretning for dig, da du slipper for ekstra omkostninger og bekymringer inden for IT, så der ingen daglige frustrationer er over daglige IT nedbrud. Det kan også give dig tryghed og sikkerhed, da du garanterer dit firma driftssikre systemer, høj datasikkerhed og derudover kan du oftest spare penge på dit IT.

Alt dette kan du få hos ECIT, som er en garanti pakke i form af et samarbejde, så du med sikkerhed ved, at din IT er i gode hænder hos en kyndig ekstern partner. Herunder får du tre gode grunde til at outsource din IT til ECIT. Du kan også gå ind på deres hjemmeside Outsourcing af IT og læse mere. 

1. Mange års erfaring og god service

Hos ECIT får du en god partner, som har mange års erfaring med IT outsourcing og IT systemer. Derfor er du garanteret at ECIT tilbyder de nyeste løsninger inden for teknologi, så dit firma holder sit IT opdateret med tiden. Derudover står ECIT som partner klar til en god dialog og vejledning, hvis der skulle være problemer med din IT på et hvilket som helst tidspunkt. 

2. Fokus på samarbejde og dine behov

Hos ECIT tilpasses aftalen efter dit firmas specifikke behov, og derudover får du en IT partner, som er uafhængigt af mellemled, og som derfor står direkte til rådighed for dit firma. ECIT garanterer også at holde dit IT drift ajour med den nyeste teknologi, samtidig med at du får en grøn IT partner, da ECIT får op i bæredygtig sikkerhed. ECIT sørge for at du får frigivet ressourcer til at fokusere på din forretning, mens ECIT står for al IT’en. Dermed får du hos ECIT en aftle efter dit behov. 

3. Pakkeløsninger efter dit firmas behov

ECIT tilbyder dig firma forskellige pakkeløsninger alt efter dit firmas behov. Basis pakken indeholder overvågning og vedligeholdelse af dit IT system. Operations pakken indeholder blandt andet også driftsservice. Og der er Complete pakken som også indeholder fri support, ændring og rådgivning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *