HomeUncategorizedDerfor skal du vælge den rigtige motorcykelhjelm

Derfor skal du vælge den rigtige motorcykelhjelm

Der findes et hav af forskellige motorcykelhjelme i forskellige stilarter og til forskellige formål.

Det vigtigste for dig er, at du finder den hejlm, der har den rette pasform, og at du selvfølgelig føler dig tryg med din hjelm på.

Hvis det ikke er første gang, du skal købe en motorcykelhjelm, har du måske allerede et favoritmærke, og har du først fundet et mærke, som du føler dig godt tilpas i, er det en god idé at hold fast i dette mærke i starten. 

Men hvis det er første gang, du skal ud og investere i en motorcykelhjelm, skal du være opmærksom på at få den rette størrelse og pasform.

Undersøg om hjelmen passer til størrelsen på dit hoved og din hovedfacon. Det er vigtigt at vide, at ikke alle størrelser er ens, så man kan desværre ikke regne med at en størrelse Large fra en producent også er Large hos en anden. Mennesker har forskellige hovedformer, der går fra rund til oval. Start med at finde ud af, hvilken hovedform du har, og vælg så hjelm derudfra. Hjelmen skal sidde godt på dit hoved, men må ikke klemme. Det må ikke være ubehageligt at have hjelmen på, specielt hvis du skal på lange ture.

Der findes forskellige typer af hjelme, for eksempel Full Face, Flip Up og og Pilot.

Men husk at komfort er et nøgleord, når man vælger Motorcykel hjelm, det er ikke kun et spørgmål om, hvordan hjelmen ser ud på dit hoved. 

Derefter skal du overveje hvilket tilbehør, din hjelm skal have. Tænk for eksempel over, hvordan dit visir skal se ud, og hvad det skal kunne. Visir kan købes i forskellige farver og typer og kan være med til at gøre din kørsel langt mere tryg og komfortabel. 

Der findes et hav af lækre features til din hjelm, så det er en god idé lave en liste over de ting, som du ved, du har brug for inden du begynder at kigge efter en hjelm. Og hvis du er på bar bund, kan du altid få rådgivning hos de forskellige forhandlere. 

Tænk også over, om det er nødvendigt for dig at have samtaleanlæg eller intercom. Medmindre du altid er en lonely rider, er det et must for de fleste, så man kan have sin partner, ven eller et familiemedlem med på turen. 

Du skal også være opmærksom på at den hjelm, du vælger er godkendt efter dansk eller europæisk logivning. 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *