HomeUncategorizedDogging fun – en forklaring

Dogging fun – en forklaring

Flere og flere mennesker begynder at få øjenen op for dogging fun. Den relativt ukendte fetich har, takket været internettet, fået opbygget sig en stor og betragtelig fanskare. Hvis du ikke helt er sikker på hvad det er dogging fun er, får du lige en hurtig forklaring herunder

Dogging fun – det skal du vide

Dogging fun er en fetich der beskriver det at mødes en eller flere fremmed i offentlige rum for at have sex. Det er ikke unormalt at mødesteder kunne være rastepladser, strande om natten eller skovområder hvor man godt kan gemme sig nemt. 

Derudover tiltrækker dogging fun også en del andre slags feticher. Du har dem der godt kan lide at have samleje med flere mennesker, dem der godt kan lide at have det udenfor. Dem der bliver kåd af at det er med fremmed og dem der bare gerne vil se på fra en sikker distance – det er næsten kun fantasien der sætter grænserne.

Dogging fun kommer oprindeligt fra England, hvor en undersøgelse faktisk påviste at op mod 50% af befolkningen på et eller andet tidspunkt i deres liv havde bidraget til udbredelsen af fetichen ved selv at have gjort det. Det gør dogging fun til en af de mest almindelige feticher i England næst efter folk der vælger at gå over for rødt lys i et lyskryds. 

Dogging forummer

Der findes et utal for forskellige hjemmesider derude som www.sexidetfri.dk der er dedikeret netop \’doggere\’. På disse sider skal brugere ofte betale et månedligt abonnement for at kunne tilgå de forskellige sider på websites. Når du har betalt kan du dog frit chatte med andre brugere og arrangere forskellige mødesteder og eventuelle regler. 

På disse sites er det heller ikke unormalt at der er et interaktivt kort hvor man kan plotte forskellige gode steder ind og skrive en kommentar der forklarer lidt om det. Der er med til at sprede kendskabet i gruppen og yderligere få fremmed mennesker til at snakke sammen. 

Du bør dog være opmærksom på et par love, før du springer ud i det.

To love om dogging fun du skal kende

Normalpolitivedtægtens § 5: Det er forbudt på eller ud til en vej eller andre steder, hvortil der er almindelige adgang, at vise uanstændig opførsel, f.eks. ved uanstændige ord eller handlinger, ved uanstændig blottelse af legemet eller ved at opfordre til utugt.

Straffelovens § 232: Den, som ved uterligt forhold krænker blufærdigheden eller giver offentlig forargelse, straffes med bøde eller fængsel indtil 4 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *