HomeUncategorizedFylder dine dåser ud over det hele?

Fylder dine dåser ud over det hele?

Har du også mange dåser? 

Rigtig mange mennesker vælger at handle meget ved grænsen, og det er helt forståeligt. Det er en nem måde at skaffe store mængder af billige mad og drikkevarer og kan også være en hyggelig tur at køre med nogle venner. Men hvis du har taget den før, så har du nok også lagt mærke til, at efter sådan en tur så ender man med rigtig mange dåser fra sodavand, øl, kakao og meget andet, og der er ikke pant på nogle af dem. Det betyder at man ikke kan få penge tilbage i en pantautomat, og det kan være besværligt bare at have dem liggende. Synes du også det er irriterende at have store mængder dåser uden pant der bare ligger og flyder derhjemme og ved du ikke, hvad du skal gøre med dem? Så kan en dåseknuser være noget for dig.

Hvorfor vælge en dåseknuser?

– Det er den perfekte måde at få dine dåser til at fylde mindre. Hvis du er træt af, at de fylder over det hele, kan du bruge dåseknuseren til at mase dem sammen og få dem til at fylde mindre. Det gør at du kan samle dem nemt og enkelt i en lille pose, så de ikke skal flyde over det hele og så du kan tage dem til metalaffald og få dem genbrugt.

– Den passer ind alle steder. Dåseknuseren kan hænges op på en væg, og er både perfekt til hjemmet, men også hvis du er i sommerhus eller i campingvogn. Her kan det være svært at skille sig af med dåserne, og det er derfor til stor hjælp at de ikke behøver fylde så meget. Så kan du bekymre dig om andre ting i stedet for, og lade dåserne ligge for sig selv.

– Den er rigtig nem at bruge og alle kan gøre det. Den virker sådan at håndtaget starter med at være helt oppe, så du kan putte dåsen derind og så trækker du bare håndtaget i bund. Det gør så dåsen bliver knust og fylder en brøkdel af, hvad den gjorde før. Du behøver ikke specielt mange kræfter til at bruge den, og det er rigtig sjovt for de fleste at prøve at give sig i kast med den. 

– Du kan finde dåseknuseren på dåse knuser til en billig pris og læse endnu mere om, hvordan du kan bruge den og hvordan den også virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *