HomeUncategorizedHvorfor undervisning i massage er den bedste gave

Hvorfor undervisning i massage er den bedste gave

De fleste kender frustrationerne der er forbundet med at finde gaver til en person, der virkelig bare har alt. Hvad giver man dem? Hadegaver? Rolex urer? En jordomsejling på Nordkaperen med en genopstået Troels Kløvedal bag roret? – nej vel? Svaret er et langt og smertefrit otium uden anspændtheder og småskavanker i kroppen. 

Og nu sidder du sikkert og tænker Det er da ikke særlig sexet, at give hinanden forsikringer i gave. Men det kan det faktisk godt være – her kommer undervisning i massage ind i billedet. Det er en gave du kan give igen og igen, og som mange flere end bare modtageren af gaven får glæde af, og så er det bare en utroligt generøs ting både at give, men også at modtage.

Det er nemlig overraskende sexet at passe på hinanden og sin krop, undervisning i massage er med til at bane vejen for en mere mobil og smertefri fremtid, hvor man kan få større glæde af hinanden og de oplevelser man skaber sammen. 

Massage til din partner er en romantisk gave, der ikke bare viser at du tænker på deres helbred og overordnet velvære, men også gerne vil være lidt ekstra sød og lære om hvilke massageteknikker der hjælper med hvad. 

Derudover er der selvfølgelig også hele den kemiske side af en god omgang massage. Massage udløser nemlig en række stoffer i hjernen der er med til at gøre os mere glade og let på tå. De hedder Oxytocin, Serotonin og Dopamin – som du nok kender. 

Oxytocin er det vi i bred tale kender som kærlighedshormet. Det er kendt for at øge tillidsbåndet til folk, sætte en dæmper på irrationel frygt- og angst og så er det det stof, der bliver udløst i massevis, når vi er forelsket. 

Serotonin giver os den gode varme følelse af velvære. Det er det stof i hjernen der bruges til at vurdere om mennesker er deprimeret, derfor vil du selvfølgelig også, som sød gavegiver, sikre at niveauerne aldrig kommer derned. Serotonin er også med til at regulere vores søvnbehov, sult og hukommelse – det er derfor folk siger at de sover Som jesu barn i krybbe efter en god omgang massage. 

Dopamin kender de fleste. Det er lykke-stoffet der blive udskilt fra hjernen når vi klarer en præsentation godt, får ros på arbejdet eller vinder over folk i konkurrencer og anden sport.

Så er der vidst kun tilbage at sige, det var så lidt, og rigtig god fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *