HomeUncategorizedMentalt velvære – vejen til et godt liv

Mentalt velvære – vejen til et godt liv

Det er desværre de færreste mennesker der forbinder en sund livsstil med et godt mentalt velvære. En sund livsstil bliver oftest forbundet med store overarme eller evnen til at kunne løbe 42 kilometer uden pause – men før man kan gå skal man selvfølgelig kravle, og her kommer det mentale velvære ind i billedet.

Der er få ting i livet der kan få os mennesker ned med nakken som vores egen opfattelse af hvad vi er i stand til. Hvis ikke du selv tror på at du er god til noget, så bliver du det højest sandsynligt heller ikke. Der findes et hav af mennesker i verden der går og døjes med deres egen opfattelse af deres evner og kunnen og det er virkelig det der sætter en stopper for deres evne til at leve en sund livsstil og omlægge deres vaner. 

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk

Vi er vores egen værste fjende

Med en dårlig selvopfattelse kan det være svært at overhovedet komme ud af sengen til tider. Folk der døjer med dårligt selvværd eller er deprimeret kæmper i høj grad med deres egen opfattelse af hvad de er i stand til – og det er dårligt mentalt velvære. For at få et godt mentalt velvære bliver du nød til at være \’in touch\’ med dig selv og hvem du er, og det kan være sværere end man skulle tro. 

Sådan kommer du i gang

Hvis du går og døjer med dårligt mentalt velvære og har et dårligt billede af dig selv, så er det første trin til at blive bedre i dit eget hoved at acceptere at du ikke er den bedste til alt, men heller ikke den værste – du skal slutte fred med stemmen i hovedet og stoppe med at slå dig selv oveni hovedet hver gang du gør noget. 

Derudover er et godt mentalt velvære i høj grad forbundet med at engagere sig i ting omkring dig, såsom det mad du smider i din egen krop (som også i høj grad har noget at gøre med hvor godt du har det), ved at eksempelvis begynde at spise sundere og selv lave maden fra bunden, gå op i dine vitaminer og mineraler er du garanteret at begynde at få det bedre. Vi er nemlig ikke bedre end det mad vi spiser. 

Hvis du døjer med selvværet kan det også i høj grad påvirke din evne til at omgåes andre, her kan cialistilskud hjælpe dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *