HomeUncategorizedNy bolig hos Nicolinehus?

Ny bolig hos Nicolinehus?

Find jeres  drømmeboligen hos Nicolinehus!

Leder i også efter ny bolig? Så er Nicolinehus måske noget for jer. nicolinehus.dk er tegnet af den prisvindende Aart Architects, med inspiration fra midtbyens gamle karréer. Dette er karakteristiseret via robuste røde teglsten. Arikitekturen er nytænkende og der er skabt idéer om  om gårdhaven indrammet af lejligheder som er en del af kunsten. Nicolinehus ligger placeret med omdrejningspunktet for hele Aarhus Ø. Der er anvendt både sjældne materialer og funktioner i bygningen. Der er bl.a. terrasselanskaber med forskudte flader og der er et stort præg af både natur og kultur hos Nicolinehus. Du bliver overrasket når du ser placeringen. Den ligger nemlig mellem byen og havet og er omgivet af bl.a. Den grønne Riis Skov, det nye havnebad, den gamle lystbådehavn og den historiske midtby.

Hvis i som familie også elsker aktiviteter. Byder Nicolinehus også på aktiviteter og liv i hele området og det er et hjem for alle der holder af arkitetktur, kultur, afslapning og meget andet. Hvis i også drømmer at bo nær vandet og med god udsigt, så er det Nicolinehus som i eller du skal gå efter. Netop fordi placeringen er med vand og kajkant til begge sider, derved skabes et rum, der ikke bare forholder sig til vandet men også til overgangen imellem. Jeg drømmer helt sikkert selv om at bo her! Der er nemlig tænkt over den mindste detalje og de fleste drømmer om en oase som denne. Så hvis du og din familie har brug for et nyt sted at bo, bør i overveje om dette skal være stedet.

De bedste råd til jer, er at i skal tale sammen som familie om jeres behov i søgningen af bolig. Overvej hvor meget plads du/i har behov for. Hvor mange værelser skal der være? Hvor mange kvadratmeter? Drømmer du om også at have et gæsteværelse? Hvordan er forventningerne til køkkenet og meget mere som i bør tage stilling til. Det er en rigtig god idé at tage ud på åbne huse og se de forskellige muligheder. Det er godt at holde sig orienteret. 
Spar nogle penge op, til både nye møbler eller andet, hvis dine gamle måske ikke længere passer til dit nye hjem, kan det være at du kan sælge det og købe noget nyt der passer ind i stedet. Overvej hvad i drømmer om den nye bolig skal indeholde. Så er der ikke andet for end at ønske god boligjagt!
 

Læs også Velkommen til Nicolinehus – hvor by, hav og liv smelter sammen hos miniklub.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *