HomeUncategorizedTag et online lån uden at stille med sikkerhed

Tag et online lån uden at stille med sikkerhed

Et af kendetegnene ved et online lån er, at der som udgangspunkt ikke skal stilles med sikkerhed for at blive godkendt. Et andet kendetegn er at det ofte er små lån med en kort tilbagebetalingsfrist. Sidst men ikke mindst, er låneproceduren ofte meget hurtigere og enkel, end hvis der ansøges i en traditionel bank. Find det billigste lån uden sikkerhed ved at ansøge flere banker om et lån. Derved undgår du at sige ja til det første og bedste lån, uden at vide om det måske også var det dyreste. 

Lån uden sikkerhed

Der kan være mange gode legitime årsager til, at du ønsker et lån uden at skulle stille med sikkerhed. En kan være at du er ung og ikke har noget du kan bruge som sikkerhed. En anden kan være at det kan være dyrt og også tidskævende, at få noget vurderet som kan bruges som sikkerhed. Især hvis lånebeløbet er lille. 

Et lån der gives uden sikkerhed, vil dog oftes være dyrere at optage end et lån, hvor du stiller med sikkerhed eller der kan stilles med sikkerhed i det du køber. F.eks. en bærbar eller en vaskemaskine. Dette skyldes at der er en højere risiko forbundet ved at låne penge ud, hvor der ikke stilles sikkerhed. Du vil kunne se det på ÅOP.

Få krav fra en online bank

Typisk vil et lån fra en online bankudbyder være lille. Ofte på få tusinde kroner, det er en af baggrundene for at der ikke stilles særlig mange krav fra bankens side. De krav der bliver stillet er 

  • At du har et brugbart NemID. Det skal du bruge for at kunne indsende en låneansøgning og acceptere bankens tilbud
  • En registret dansk adresse hos Folkeregisteret
  • En aktiv mailadresse. Den skal du have for ellers kan banken ikke sende dig et tilbud
  • Som udgangspunkt må du ikke stå i RKI, selvom nogle banker tillader det
  • Du skal være myndig. Nogle banker kræver dog at er mindst 19 år før de vil låne dig penge. 

Opfylder du ovenstående krav og har en indtægt vil din ansøgning som hovedregel blive godkendt og du vil kunne have pengene på din konto senere samme dag. 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *