HomeUncategorizedTre råd til sandblæsning af gammel villa

Tre råd til sandblæsning af gammel villa

Om det drejer sig om et stort og gammelt arvestykke, den potentielle boligdrøm og det dertilhørende renoveringsprojekt eller om du bare gerne vil tjene lidt ekstra på salget af din gamle villa, så er der et par ting du bør være opmærksom på, før du kaster dig ud i sandblæsningen af din gamle villa. 

Det kan nemlig hurtigt gå fra at være en nem, ligetil og profitabel omgang, til en forfærdelig, dyr og langsommelig process – og for at undgå det, finder du tre gode råd til sandblæsning af din gamle bolig herunder, så du er på den sikre side.

 • Du skal være opmærksom på dine døre og vinduer
  Hvis ikke du går med umiddelbare tanker om at få skiftet både døre og vinduer i hele huset, så har du meget at vinde ved at få dem dækket ordenligt til. En sandblæsning er hård ved facaden og hvis ikke du tager forbehold for det, så kommer der til at være skader på vinduer og karme. 
 • Afmontér tagranden og nedløbsrør
  Du sparer penge ved at undgå at dem der skal sandblæse boligen skal gøre det for dig. Hvis ikke dette gøres kommer der til at være skader på begge – og det er ikke besværet og de ekstra penge værd, når det er så ligetil at afmontere.

  Derudover giver det dig selvfølgelig også rigtig god mulighed for at få renset tagranden og rørene godt og grundigt igennem – så behøver du ikke kravle rundt på en stige i to hele dage med en lille børste. 

 • Hvis du er en god nabo, giver du lige en heads-up
  At få en sandblæsning kan, specielt i sommerperioder, skabe utroligt mange støvgener i dit nabolag, hvilket er utroligt irriterende hvis man nu lige havde planlagt en udedørs-aktivitetsdag med børnebørnene og så havde gjort klar og så videre og så videre. 

  Du bør, fordi du er en sød og betænksom nabo der ikke ønsker en nabokrig, give dine naboer et par dage eller en uges varsel, så de har mulighed for at skrive det i kalenderen og parkere deres bil lidt væk og huske at lukke vinduerne. 

  Ved en sandblæsning sættes normalt en pressening op imellem to stilladser, for at mindske støvgenerne – det virker en smule, men derfor er der stadig meget at vinde ved at give et heads-up.

Hvis du går med overvejelser om at tage den nemme vej ud og skippe sandblæsningen, så er der ikke meget at vinde. Hvis du bor nordpå kan du læse meget mere på sandblæsning af huse nordjylland

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *